1. Del kyllingen i to på langs, så bitene blir tynnere. Bland sammen olje, sitron, basilikum og pepper i en stor bolle, og vend kyllingen i blandingen til den er dekket. La kyllingen marinere i kjølekspaet i minst en time, gjerne lenger.
2. Kok valgt pasta som vist på pakningen.
3. Varm opp en stor stekepanne og ha i smør. Stek kyllingen på høy varme i 1-2 minutter på hver side. Ha kyllingen over i en ildfast form, og stek vidre i ovnen på 200 c i ca. 25 minutter.
4. Surr hvitløk i den samme pannen i ca. 1 min. Tilsett kyllingkraften og gi den et kjapt oppkok.
5. Senk varmen og tilsett kremfløte og parmesan. La sausen småkoke i et par minutter, og smak til med chiliflak, timian og organo. Tilsett salt og pepper.
6. Del kyllingen i mindre biter, og vend inn i suasen med kokt pasta.
7. Nyt en deilig pastarett.