Raskt, enkelt og skikkelig godt! One pot lasagne, eller broken lasagne – dette er hverdagslasagnen som sparer deg for både tid og oppvask, samtidig som den inneholder masse deilig smak!
1. Fres kjøttdeig i en romslig gryte med olje.
2. Finhakk løk o gulrot. Riv hvitløk på et rivjern. Tilsett løk, gulrot og hvitløk i kjelen.
3. Lag en grop i midten av gryta. Ha i litt mer olje og fres tomatpure i noen minutter.
4. Ha i tomater, tørket organo og chiliflak i kjelen
5. Hell på kraft/buljong. bryt opp lasagneplatene i mindre biter og vend inn sausen. Pass på at all pastaen er helt dekket med saus.
6. Ha på lokk og kok opp. La det hele småkoke i 10-12 minutter til sausen har tyknet og pastaen er ferdig kokt. Rør litt i kjelen underveis, slik at det ikke fester seg på bunnen av gryta. Smak til med salt og pepper.
7. Topp med revet ost og basilikum. Stek i ovnen i 3-5 minutter på 220 c med grillelement, til osten har smeltet.