Burritos med saftig kjøttfyll, sprø tortillachips og masse ost! En skikkelig koserett i tacofamilien. Passer like godt til helgemiddag med vennegjengen, som en ny rett du kan lage ut av tacorestene. Server gjerne med bønnesalat, rømme og frisk koriander.
1. Finhakk løk. Fres kjøttdeig og løk i en varm stekepanne med litt olje.
2. Skjær cherrytomater i biter. Tilsett tacokrydder, salsa og halvparten av cherrytomatene i stekepannen. La sausen putre i ca. 5 minutter.
3. Skyll bønner gjennom en sil i kaldt vann. Finhakk vårløk.
4. Legg noen skjeer av kjøttdeigblandingen på hver tortilla. Dryss over revet ost og topp med cherrytomater, vårløk og grovknuste tortilla chips. Rull sammen og brett inn endene slik at du får en tett rull.
5. Legg to og to burritoer med skjøten end i en tørr og varm stekepanne, og stek til de er gylne på alle kanter.