Dette er en superrask og enkel kylling wrap. Friske grønnsaker og krydder som gjør kyllingen ekstra sprø.
400 g Kylling
1 pose santa maria - crispy chicken krydder
2 ss olivenolje
Salat
1 boks mais
1/2 agurk
250 g cherrytomater
1 boks rømme
1 glass salsa
2 avokadoer
1/2 chili
1 båt hvitløk
Santa maria tortilla lefser
1. Sett ovnen på 250c, over og undervarme. Del kyllingen i terninger. bland inn santa maria - crispy chicken krydder med 2 ss olivenolje og kyllingbiter i en bolle.
2. Sett kyllingen i ovnen i 15 minutter, mens du gjør klar tilbehøret.
3. Skjær opp agurk, tomat og salt.
3. Finhakk chili og hvitløk, del opp avokado og bland dette sammen til en quacamole. Smak til med salt og pepper og en ss rømme.
4. Ta kyllingen ut av ovnen og varm opp lefsene i ca. 2 minutter.
5. Anrett wrapen som en taco og nyt!